Vampulan ulkoilumajalle avattiin 2009 vuoden keväällä 18 väylän frisbeegolfrata jota laajennettiin 10 väylällä vuonna 2014.

Vampulan rata on FGR luokituksen mukaan kilpatason rata, missä on viralliset kilpailukorit, opastejärjestelmä ja päällystetyt heittopaikat. Radalla on kilpailukäyttöön ja kaikentasoisille soveltuvia väyliä ja rataa ylläpidetään säännöllisesti.
 
Vampulan rata on jonkin verran korkeuseroja sisältävä haastava metsärata, jossa virheet voivat kostautua monella ylimääräisellä heitolla. Kuiva kangasmaasto on ihanteellinen melkein kelillä kuin kelillä. Vuonna 2009 avatulla keltaisella rataosalla on 18 väylää joiden yhteenlaskettu pituus on 2264 metriä ja par 58 heittoa. Pakollisia kiertoja keltaisella radalla on väylillä 2 ja 17.
Vuonna 2014 avatulla punaisella osalla on 10 väylää, joiden yhteenlaskettu pituus on 1158 metriä ja par 33 heittoa. Pakollinen kierto on väylällä P6.
Vampulan radalla ei ole lainkaan OB-alueita. 
 

Vampulan frisbeegolfrata sijaitsee Vampulan Urheilijoiden ulkoilumajan maastossa. Majassa on kaksi keittiötä ja n. kymmenen vuodepaikkaa ja majaa voi vuokrata sen ollessa vapaana. Lisätietoa... 

Puucee N/M ja grillauskatos aina käytettävissä. Ulkoilumaja, jossa kahvio, sauna ja WC:t on yleensä avoinna isompien kilpailuiden aikana. 

YHTEYSTIEDOT:

Frisbeegolfradan osoite: 
Harjuntie 407 32610 VAMPULA  
 
  Ratamestari: Marko Taalikka