Amanda Kotaja, Maailmanmestari, hieno ihminen ja esimerkillinen huippu-urheilija!

28.11.2015

Amanda Kotaja. Hieno ihminen ja esimerkillinen huippu-urheilija, joka vastoinkäymisistä huolimatta on lähtenyt toteuttamaan unelmiaan. Hän on valtavalla tahdonvoimalla raivannut tiensä valitsemassaan lajissa maailman huipulle asti. Läheiset ihmiset ovat varmasti matkan varrella omalla tukemisellaan olleet tärkeässä roolissa menestymistä mahdollistamassa. Menestyminen on aina usean asian ja tekijän summa.

Amandan 13 vuotiaana alkanut ura on johtanut Euroopan mestaruuksien ja useiden Euroopan ennätysten sekä olympialaismenestyksen jälkeen noin kuukausi sitten Dohan MM-kisoissa saavutettuun maailmanmestaruuteen 200 metrin ratakelauksessa. Lisäksi 100 metrillä Amanda saavutti hopeaa ja sijoittui vielä 400 metrillä kahdeksanneksi. Aivan käsittämättömän loistavia saavutuksia!

Tämä menestys ei kuitenkaan ole saanut Amandaa unohtamaan synnyinseutuaan, sen enempää kuin jo lapsena edustamaansa seuraakaan, vaan yhä Maailmanmestarinakin hän edustaa nykyisin huittislaista seuraa, Vampulan Urheilijoita.

Onnea ja menestystä maailman parhaalle ja nopeimmalle! Vampulan Urheilijat sekä Huittisten kaupunki onnittelivat tuoretta maailmanmestaria LP-Vampulan järjestämässä marraskuun lopun pikkujoulutapahtumassa.