Kausi 2010-2011

01.04.2011

KAUSI 2010-2011 pähkinänkuoressa.

Kausi alkoi kesätreeneillä hiostavan kuumissa olosuhteissa Vampula biitsikentällä. Elokuussa karisteltiin hiekat pois ja siirryttiin sisäharjoituksiin Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolle. Useina aiempina vuosina olemme harjoitelleet Sallilan koulun pienessä salissa, mutta sen pienuuden vuoksi jouduttu pelaamaan ottelut eri salissa. Tällä kaudella tilanne oli siltäkin kantilta todella hyvä.

Ennen kauden alkua joukkue kävi mittaamassa sen hetkisen kuntonsa Ryhti-volley turnauksessa ja totesi kunnon olevan siinä kohdassa kautta melko hyvin kohdallaan.

Runkosarjan ottelut menivät pisteiden valossa melko odotetusti, lukuunottamatta tappiollista Masku-peliä vieraissa, jossa todella tahmealla pelillä tuli 3-2 tappio. Kotona sekin tappio kuitenkin kuitattiin 3-0 ja sitä kautta sijoituttiin hienosti runkosarjan kolmansiksi, joka tarkoitti pelien kovenemista entisestään.

Pitkähköltä tuntuneeseen kauteen mahtui paljon hienoja hetkiä, joista kruununa voi mainita historiallisen voiton Euran Raikusta. Heti hienon Eura-pelin jälkeisenä päivänä sitten tulikin vettä niskaan ja kauden suurin floppi, nimittäin annettiin Lemulle sen ainoat sarjapisteet ylemmässä jatkosarjassa .

Vampulan joukkue erottuu edukseen hyvähenkisenä, iloisena joukkueena, jossa pyritään pitämään harrastus myös mukavana. Tälläkaudella, samoiten kuin viime kaudellakin ylemmässä jatkosarjassa vastustajat ovat jo niin kovatasoisia, että lähes kaikissa otteluissa pitäisi onnistua 110%:sti pystyäkseen vastustajan voittamaan. Kun otteluita on joka viikonloppu ja parhaina niitä on pareittain, ottaa se voimille. Hienosti joukkue kuitenkin kokonaisuutena kauden vei päätökseen.

Pienen tauon jälkeen pitää katseet suunnata kohti seuraavaa kautta, johon jo jonkinlaisia virityksiä on olemassakin.

Ensi kaudella muutoksia tulee ainakin pelinjohtajan osalta, kun Timo seitsemän kautta kestäneen session jälkeen siirtyy sivuun siitä toimesta. TTA